TERUGBELVERZOEK

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op

Onze visie

Waardestijging

Op basis van kennis en ervaring zijn wij er van overtuigd dat de waarde van een onderneming maakbaar is, als je aan de slag gaat met de waardebepalende factoren, op een 7-tal gebieden, binnen je bedrijf.

Waardekatalysator richt zich samen met jou op het realiseren van aantoonbare en meetbare verhogingen in de waarde van je onderneming. Samen gaan we voor waardestijgingen van minimaal 25%.

Waardekatalysator

Het unieke in de aanpak van Waardekatalysator is dat wij ons in onze aanpak niet alleen richten op de factoren achter cashflow en rendementseis, maar deze factoren vertalen in waardegerichte acties, waardegericht gedrag en een waardegerichte cultuur en daarnaast de waardeontwikkeling periodiek bewaken op basis van waardegerichte kritische succesfactoren en waardegerichte gedragsindicatoren met behulp van het Waardekatalysator Dashboard (=resultatenmonitor).

De samenhang tussen de onderdelen van onze aanpak kan als volgt worden weergegeven:

Visualisatie van de aanpak voor bedrijfswaardering

Bedrijfswaardering

In de gangbare methoden voor bedrijfswaardering vormen de som van de toekomstige cashflows en de rendementeis, op basis van het (risico-)profiel van de onderneming, de basis voor waardering. Elke Euro verhoging van cashflow leidt bij bedrijfswaardering tot een veelvoud in verhoging van de waarde van de onderneming.

Door actief aan de slag te gaan met de waardebepalende factoren binnen je bedrijf bereiken wij dat toekomstige cashflows toenemen en het (risico-)profiel verbetert. Door deze combinatie stijgt de waarde van de onderneming.

Deze aanpak kan als volgt worden weergegeven:

Visualisatie van aanpak waardekatalysator

Door deze aanpak blijft het niet alleen bij een plan, maar vergroten we de kans dat een beoogde waardestijging op enig moment ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

TOP