TERUGBELVERZOEK

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op

Onze visie

Visie

Ondernemers beginnen vaak te laat met het voorbereiden van zichzelf en hun bedrijf op een gehele of gedeeltelijke bedrijfsoverdracht. Dat remt de verkoopbaarheid, de waarde en de uiteindelijke prijs van je onderneming. Zorg er daarom voor dat je waarde creëert voordat je met je onderneming de markt op gaat.

Er zijn vele Accountants en Adviseurs actief op het terrein van bedrijfswaardering. Vaak zijn deze partijen vooral gericht op alle fiscale, juridische en financiële aspecten rondom bedrijfsoverdracht of bedrijfsovername. Niet zozeer of helemaal niet op waardecreatie of het realiseren van andere waardegerichte doelstellingen.

Veel van deze adviseurs hanteren een in onze ogen te eenzijdige aanpak. Prima voor bedrijfswaardering. Minder geschikt voor waardecreatie. Echte waarde wordt immers niet gecreëerd in spreadsheets en rekenmodellen maar door mensen.

Wij zijn ervan overtuigd dat waarde maakbaar is. Daarom hebben wij de Waardekatalysator-methodiek ontwikkeld. Waardekatalysator helpt hiermee DGA's een sterk en aantrekkelijk bedrijf neer te zetten, dat waarde heeft, klaar is voor de toekomst en op ieder moment makkelijker en tegen een betere prijs verkocht kan worden. Waar, wanneer op de manier die jij wil!

Met de aanpak van Waardekatalysator ben je, in elke fase van je ondernemerschap en daarna, in staat om van je succes als Ondernemer te genieten!

TOP