Senol Tapirdamaz

Partner Zuid-Oost Brabant

Over mij

Persoonlijk en betrokken, dat kenmerkt mij en wordt onderschreven door opdrachtgevers en klanten. Daarnaast beschrijven mensen mij als bedreven en goed in wat ik doe.

Mijn passie ligt in het vooruit helpen van MKB-ondernemingen zodat zij het maximale uit hun onderneming kunnen halen. Samen gaan we aan het werk om op persoonlijk en/of zakelijk vlak meer voldoening te behalen. Dat kan zich uiten in allerlei vormen, zoals een nieuwe auto, een verre reis maar ook in zakelijke beslissingen, zoals de verkoop van de onderneming, die ertoe leiden dat de ondernemer weer nieuwe uitdagingen kan aangaan.

Voor ondernemers kan ik de hoofdlijnen van het vergroten van waarde, en alle aspecten die daarmee samenhangen, in duidelijke taal uitleggen zodat de ondernemer tot waardegerichte beslissingen kan komen. Door mijn ervaring in de afgelopen jaren ben ik staat om door te vragen en tot de kern te komen.

Verder ben ik een enorme tech-enthousiast. Daardoor ben ik, naast mijn expertisegebieden, binnen Waardekatalysator ook het aanspreekpunt voor automatisering, digitalisering en robotisering, als middel om tot het vergroten van waarde van MKB-ondernemingen, te kunnen komen.

Expertise gebieden

Finance & Control

Financial Accounting

Management Accounting

Business Intelligence

Process Automation

TOP