contact

Vrijblijvend kennismaken?

Waardekatalysator biedt Ondernemers de mogelijkheid om op diverse wijzen vrijblijvend kennis te maken met de dienstverlening van Waardekatalysator.

Je kunt op deze manier ontdekken of waarde-optimalisatie en/of waarderealisatie in jouw specifieke situatie van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Waardekatalysator Spreekuur

Waardekatalysator biedt je de mogelijkheid om middels een 1 op 1 spreekuur snel en vrijblijvend inzicht te krijgen in mogelijkheden voor waarde-optimalisatie en/of waarderealisatie voor jouw organisatie/bedrijf. Lees hier meer over het Waardekatalysator Spreekuur.

Waardekatalysator Clinic

Waardekatalysator biedt je de mogelijkheid om middels een interactieve Clinic met maximaal 10 deelnemers in een tijdsbestek van 2,5 uur kennis te maken met het onderwerp waarde-optimalisatie en/of waarderealisatie. Aan de hand van de door ons ontwikkelde  Waardekatalysator en op basis van onze ervaring willen wij inzicht verschaffen in mogelijkheden voor waarde-optimalisatie en/of waarderealisatie voor jouw organisatie/bedrijf en daarnaast ideeën aanreiken en inspiratie bieden om binnen jouw organisatie met het onderwerp waarde-optimalisatie en/of waarderealisatie aan de slag te gaan. Lees hier meer over de Waardekatalysator Clinic.

Waardekatalysator Presentatie

Vanwege de toegevoegde waarde van waarde-optimalisatie en/of waarderealisatie voor leden en klanten van(Ondernemers-)verenigingen, Banken, Accountants en overige Adviseurs biedt Waardekatalysator deze Dienstverleners de mogelijkheid om hun leden en klanten middels een interactieve Presentatie in een tijdsbestek van 1 uur kennis te laten maken met het onderwerp waarde-optimalisatie en/of waarderealisatie. Aan de hand van de door ons ontwikkelde  Waardekatalysator en op basis van onze ervaring willen wij inzicht verschaffen in mogelijkheden voor waarde-optimalisatie en/of waarderealisatie en daarnaast ideeen aanreiken en inspiratie bieden om met het onderwerp waarde-optimalisatie en/of waarderealisatie aan de slag te gaan. Lees hier meer over de Waardekatalysator Presentatie.

Waardekatalysator Twittervraagbaak

De Twittervraagbaak van Waardekatalysator (@112waarde) biedt je de mogelijkheid om je vragen met betrekking tot waarde-optimalisatie en/of waarderealisatie door middel van Twitter voor te leggen aan onze Adviseurs. Lees hier meer over de Waardekatalysator Twittervraagbaak

TERUGBELVERZOEK

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op

TOP