Contact

Partnership

Zelfstandig ondernemen, maar niet in je eentje!

Waardekatalysator is bezig met opzetten van een landelijke organisatie.

Wij zoeken partners

Voor enkele regio's zijn wij nog op zoek naar hoogopgeleide adviseurs met minimaal 5 jaar bedrijfskundige en/of financiële werkervaring, die als ZELFSTANDIG PARTNER met het dienstverleningsconcept van Waardekatalysator aan de slag willen.

Wat hebben we jou te bieden?

Zelfstandig ondernemerschap, maar dan mét de voordelen van een netwerk met gespecialiseerde samenwerkingspartners, professionele collega’s, actieve kennisdeling, begeleiding en coaching, een interne opleiding en een gedegen adviesproduct. Als je ervoor kiest om als ‘partner’ bij WAARDEKATALYSATOR toe te treden, ben je 100% zelfstandig ondernemer, maar dan mét de voordelen van onze gezamenlijke aanpak.

Door samenwerking met Waardekatalysator verkrijg je een unieke en onderscheidende mogelijkheid om toegevoegde waarde te leveren richting (toekomstige) klanten op basis van een gedegen en volledig uitgewerkte methode en producten voor waarde-optimalisatie en/of waarderealisatie.

De samenwerking met Waardekatalysator is gebaseerd op het idee, dat jij als pionier voor Waardekatalysator alle mogelijke support van ons verdient, een grote mate van vrijheid dient te behouden en een maximaal inkomen kan verdienen als je activiteiten tot succes leiden.

Reageren

Als jouw interesse gewekt is, neem dan nu contact op. We kunnen dan jouw eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen. Je kunt zelf direct contact opnemen met Henny Pauwels, telefonisch op 06-53784018 of via e-mail: henny@waardekatalysator.nl.

TERUGBELVERZOEK

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op

TOP