Waardekatalysator

Clinic

Waardekatalysator biedt je de mogelijkheid om middels een interactieve Clinic, met maximaal 10 deelnemers in een tijdsbestek van 2,5 uur, vrijblijvend kennis te maken met het onderwerp waarde-optimalisatie en/of waarderealisatie.

Wat kun je verwachten tijdens een Waardekatalysator Clinic ?

Aan de hand van de door ons ontwikkelde  Waardekatalysator-methodiek en op basis van onze ervaring verschaffen we je inzicht in de achtergronden van waarde-optimalisatie en/of waarderealisatie en daarnaast reiken we je direct toepasbare tips en ideeën aan om binnen je organisatie met het onderwerp waarde-optimalisatie en/of waarderealisatie aan de slag te gaan.

Waar en wanneer?

De Waardekatalysator Clinic organiseren wij op donderdagen op onze locatie in Tilburg.

Voor de 2e helft van 2019 organiseren wij nog Waardekatalysator Clinics op de volgende data:

Donderdag 5 september 2019 Aanmelden
Donderdag 10 oktober 2019 Aanmelden
Donderdag 7 november 2019 Aanmelden
Donderdag 12 december 2019 Aanmelden

 

Bovenstaande data vind je ook in de kalender op de homepage van deze website, Via deze kalender kun je je ook aanmelden.

Uit oogpunt van inspiratie en interactie is de deelname per Waardekatalysator Clinic beperkt tot maximaal 10 personen. Waardekatalysator Clinics vinden doorgang bij voldoende belangstelling.

Je kunt je interesse in deelname aan een Waardekatalysator Clinic kenbaar maken door in bovenstaand overzicht bij de betreffende bijeenkomst op aanmelden te klikken.

Je kunt je aanmelding ook per telefoon aan ons kenbaar maken via  +31 85 06 06 920 of per mail via info@waardekatalysator.nl met vermelding van datum van de clinic waaraan je wenst deel te nemen.

 

TERUGBELVERZOEK

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op

TOP