Succes
verzilveren

Aantrekkelijkheid
vergroten

Perspectief
verbeteren

Risico's
reduceren

1:10

OVERTUIGENDE
KOSTEN/
BATEN,
VASTE
TARIEVEN
OVER ONS

Wij helpen DGA's te realiseren wat voor hen waardevol is !

Dit doen we door in samenwerking met jou een sterk, aantrekkelijk en toekomstbestendig bedrijf neer te zetten, dat financiële en/of niet-financiële waarde heeft. Dergelijke bedrijven zijn makkelijker en tegen een betere prijs verkoopbaar. Ook het aantrekken van financiering voor het realiseren van (groei-)plannen is voor deze bedrijven makkelijker.

Als DGA ben je daarmee steeds klaar voor de volgende stap, en in staat om op ieder gewenst moment te realiseren wat voor jou belangrijk en waardevol is.

Onze aanpak is uniek omdat we mensen en organisaties met elkaar verbinden. Echte waarde wordt immers niet gecreëerd in spreadsheets en rekenmodellen maar door mensen.

Waardevolle en blijvende resultaten

Waardekatalysator maakt financiële en/of niet-financiële waardecreatie bereikbaar en toepasbaar voor iedere DGA wiens bedrijf waardepotentie heeft en die veranderbereid is.

Wij hanteren een op het MKB toegespitste, unieke, bewezen en praktische aanpak. Je wordt bijgestaan door een of meerdere betrokken experts die affiniteit en ervaring hebben met het MKB en voor jou en je organisatie duidelijke en begrijpelijke taal spreken. Om verrassingen en onduidelijkheid te voorkomen hanteren wij vaste tarieven.

Door het verbinden van mensen en organisaties creëren wij duurzame verandering waarvan financiële en/of niet-financiële waardecreatie eigenlijk niet meer dan een logisch gevolg is.

  • Realiseren wat voor jou als DGA belangrijk en waardevol is
  • Financiële- en/of niet-financiële waardecreatie
  • Maatwerk
  • Vaste prijzen, geen verrassingen
  • Overtuigende kosten/baten
  • Zelf de regie houden
  • Volledige vrijheid en flexibiliteit
ONZE AANPAK

Hoe het werkt

Beschrijven

Samen definiëren wat voor jou een waardevol resultaat van onze inzet is.

Meten

Organisatie-analyse uitvoeren op een 7-tal waardebepalende gebieden binnen jouw bedrijf. Zowel externe als interne analyse. Zowel financieel als niet-financieel.

Managen

Jouw waardegerichte doelstellingen vertalen in concrete acties. Periodiek, op basis van vaste inzet en vaste tarieven, voortgang meten, bespreken en bijsturen waar nodig.

Ben je er klaar voor?

Onze missie

Perspectieven voor DGA's verbeteren door voor en met hen de gewenste vorm van financiële en/of niet-financiële waardecreatie te realiseren.

ONS TEAM

De Partners

Henny Pauwels

Partner / Initiatiefnemer

Eric van de Sande

Partner / Initiatiefnemer

Senol Tapirdamaz

Partner Zuid-Oost Brabant

Jeroen Vriens

Associate Partner

WAT DGA'S ZEGGEN

Ervaringen

"Met de aanpak van Waardekatalysator heb je als DGA "goud" in handen"

"De effectiviteit van en het plezier in de samenwerking binnen ons bedrijf zijn aanzienlijk toegenomen"

"De waardescan heeft mij van waardevolle en direct toepasbare tips voorzien"

"De toekomstbestendigheid van mijn bedrijf is met de aanpak van Waardekatalysator sterk verbeterd"

"De aanpak van Waardekatalysator heeft mij geholpen mijn succes als Ondernemer te verzilveren"

"De beoogde waarde creëert voor mij als DGA een heel ander toekomstperspectief"

"Een aanrader als je de waarde van je bedrijf wil vergroten!"

WAT STAAT ER GEPLAND ?

Activiteitenkalender

< 2019 >
September
NIEUWS

Social Feed

3 weken geleden
Imagine............. Wat een hogere financiële en/of niet-financiële waarde van uw bedrijf uiteindelijk voor u als DGA betekent. #mkb #strategie #toekomst #perspectief #mogelijkheden https://t.co/JxM3OcJ6HG
4 weken geleden
NOW 3.0: Aanvraagtijdvakken en referentiemaand bekend. Toverwoord: Bedrijfsvoering aanpassen.

Aanpak van @112Waarde was hier altijd al op gericht en kan hierbij helpen. Van continuiteitsrisico naar toekomstbestendig bedrijf. #now #strategie #corona https://t.co/RosO4mGT28
1 maand geleden
Why van @112Waarde: Perspectieven voor DGA's verbeteren door voor en met hen de gewenste vorm van financiële en/of niet-financiële waardecreatie te realiseren. Op onze website lees je hier meer over #strategie #doelstellingen https://t.co/KmAMVbUfKb
2 maanden geleden
Omdat wij als @112Waarde steeds meer vragen krijgen van Accountants en bedrijven die benieuwd zijn naar de ins en outs van onze aanpak en hiermee zelf aan de slag willen, intensiveert @112Waarde Academy haar activiteiten. Praktische (korte) cursussen, mas… https://t.co/4V7Kk2BTyW

2 dagen geleden
Missie van @112Waarde: Financiële en/of niet-financiële waardecreatie bereikbaar en toepasbaar maken voor iedere DGA wiens bedrijf waardepotentie heeft en die veranderbereid is. https://t.co/fhGXRmQIsN

BLIJF OP DE HOOGTE
NEEM CONTACT OP

Stuur ons een bericht

TOP